Norcom – Blog om Teknologi

Teknologi artikler, produkt anmeldelser og meget mere

Hvorfor prototyping er vigtigt?

Mange skabere af et nyt produkt eller en tjeneste er så begejstret for det, at de for det meste fortsætter med en fuld lancering. Oftere end ikke fører denne strategi til fiasko.

Hvorfor? Hvis markedsundersøgelsen du har gjort er sund, og du har tillid til, at der er et marked for dit produkt, hvorfor ikke bare gå videre og få det så hurtigt som muligt i massive tal på markedet?

Årsagen er enkel: Du ved stadig ikke, om dit produkt virkelig virker. Du ved ikke, om du kan producere produktet effektivt og omkostningseffektivt. Og du ved ikke, om dit målmarked vil omfavne det.

Den bedste måde at kende på dit produkt fungerer og vil blive accepteret er at skabe og markedsføre en prototype.

En prototype tager den gode idé du har, oversætter den til papir (som måske kaldes en “arbejdstegning” eller mere formelt, en tegning) og derefter omdannes til en tredimensionel livsstilsmodel. En prototype er en rigtig fungerende version af dit produkt eller din tjeneste, der fungerer som du vil have det til.

En prototype er udviklet ved hjælp af præcise specifikationer som om varen eller tjenesten var i produktion, kun den er produceret som en enkelt vare. Et af de afgørende aspekter ved den arbejdende prototype er, at den skal konstrueres og opbygges på en sådan måde, at den repræsenterer et produkt, der i sidste ende kan produceres på en eller anden automatiseret måde til et ønsket prispunkt

En prototype vil være helt anderledes ud fra den type produkt eller tjeneste, du opretter.

1. “Hard” produkt prototype
2. “Soft” produkt prototype
3. Serviceprototype

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2019 Norcom - Blog om Teknologi