Norcom – Blog om Teknologi

Teknologi artikler, produkt anmeldelser og meget mere

Tips til brug af hurtig prototyping

Hurtig prototyper hjælper dig med at opbygge og teste ideer til produktudvikling. Det hjælper dig med at vide, om din ide kan omdannes til et godt produkt på en effektiv måde. Nedenfor er et par tips til at hjælpe dig med at opbygge hurtige prototypemodeller med stor succes.

1. Håndter kompleksitet

Faktisk er formålet med denne tilgang at teste virkningen af ​​forskellige modeller på deres præstationer. Hvis der er mange variabler, kan du være forsigtig, når du kæmper dem i samme brødbræt. Desuden, hvis du har nogle vanskelige modeller, bør du bryde dem ind i forskellige bygninger isolerende komplekse systemer. Derefter kan du slutte sig til dem for at simulere det aktuelle produkt.

2. Testparametre

Den hurtige prototypes rolle er ikke begrænset til at finde ud af om en ide kan virke eller ej. Faktisk giver et godt brødbræt dig kendskab til de variabler, der gør det muligt for processen at arbejde. Hvad du skal gøre er at designe systemet ud fra de variabler, som du mener kan have stor indflydelse på ydeevnen. Og glem ikke at teste.

3. Gå for fart

I første omgang er det ikke en god idé at få de perfekte dele. Bare gå efter hvad der er godt nok. Hvad du skal gøre er at få det maksimale antal dele uden for hylderne. Faktisk er det hurtigere, billigere og giver dig frihed til at ændre dele, når det er nødvendigt. Hvis det er muligt, kan du gå efter varer med korte ledetider og sort.

4. Kritiske dele

Når du bruger off-the-shelf komponenter, finder du også brugerdefinerede stykker. At lave disse stykker selv er også en god ide. Faktisk er det den hurtigste måde. Du kan også finjustere dem, da du finder ud af, at dit oprindelige design ikke var det bedste.

5. Robusthed

Hvad angår hurtig prototyping, er intet værre end at ignorere noget, der er en del af din læringsproces. Hvis du tror at du måske har brug for en stærkere komponent, skal du tage skridt til at få det til at ske. På dette tidspunkt bør du ikke bekymre sig om omkostninger, design eller enkelhed. Du kan tage sig af det senere.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2019 Norcom - Blog om Teknologi