Norcom – Blog om Teknologi

Teknologi artikler, produkt anmeldelser og meget mere

Design til Six Sigma

Design til Six Sigma (DFSS) er anvendelsen af ​​Six Sigma principper til design af produkter og deres fremstillings- og supportprocesser. Mens Six Sigma pr. Definition fokuserer på produktets produktionsfase.

DFSS fokuserer på forskning, design og udviklingsfaser. DFSS kombinerer mange af de værktøjer, der bruges til at forbedre eksisterende produkter eller tjenester og integrerer kundens stemme og simuleringsmetoder til at forudsige ny proces og produktydelse.

DFSS kan sammenlignes med DMAIC (Design, Measure, Analyze, Improve, Control), og ofte bruges akronymet DMADV (Definer, Measure, Analyze, Design, Verify) til at beskrive DFSS’s strategi.

De præcise faser eller trin i en DFSS-metodologi er ikke universelt defineret. De fleste organisationer vil implementere DFSS for deres forretning, industri og kultur.

DFSS er en måde at implementere Six Sigma-metoden på, så tidligt som muligt i produktets eller tjenesteydelsens livscyklus. Det er en strategi mod ekstraordinære investeringsafkast ved at designe for at imødekomme kundernes behov og proceskapacitet.

DFSS kan producere samme størrelsesorden i økonomiske fordele som DMAIC. Men det hjælper også en innovationsorganisation, overstiger kundernes forventninger og bliver markedsleder.

Nedenfor er nogle nyttige links vedrørende design til seks sigma

https://www.isixsigma.com/methodology/design-for-six-sigma-dfss-methodology/
https://www.scribd.com/document/39559695/Six-Sigma

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2019 Norcom - Blog om Teknologi