Norcom – Blog om Teknologi

Teknologi artikler, produkt anmeldelser og meget mere

Bedste praksis til software test

Software test er en vigtig del af brugerdefineret softwareudvikling. Software test er en proces, der evaluerer evnen af ​​et program eller system til at afgøre, om det opfylder de ønskede resultater.

Mens identifikation af fejl eller “fejl” kan være kernen i software test, er denne proces også vigtig af en række andre grunde.

Giv tidlig tilbagemelding

Testingeniører bør medtages tidligt i udviklingsprocessen for at give feedback om en bred vifte af faktorer, herunder omfang, arkitektur og bæredygtighed, da det vedrører softwareudvikling.

Aktivér det større hold til at bevæge sig hurtigere

Testingeniører skal være ansvarlige for produktets automatiserede testramme ved at reagere på udviklings teamets behov.

Inspirer kreativitet

Test ingeniører supplerer testprocessen ved at tilføje nye ideer til test tilfælde. Ved at tilføje nye ideer til tilfælde kan software ingeniører henvende sig til problemer på en innovativ måde.

Engagere med ydersiden

Da problemer opstår fra områder som kundesupport, kan testingeniører vurdere haster fra kunden og prioritere alvorligheden og risikoen. Dette vil give softwareudviklere mulighed for at fokusere på reparationsfejl.

Bland udvikling og test

Hold vil vokse og beholde talent ved at dele ansvar på tværs af holdet. Roterende testansvar med udviklingsroller giver holdmedlemmer nye perspektiver. På samme måde kan opmuntrende softwareudviklere til at deltage i testen tillade projektmedlemmer at være velkendte i alle aspekter af teamet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2019 Norcom - Blog om Teknologi